Knaus Sport en Fun 2016

Knaus Sport en Fun

 

De Combi van lifestyle en vervoer

De legendarische Knaus Sport en Fun is terug. En beter dan ooit. Want onze dynamische lifestyle‐bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief design en ongelooflijk veel ruimte voor veel actie.

Achterklep omhoog, fietsen erin, kampeerspullen in het enorme bagageluik aan de voorzijde en daar gaat u. Waar ook naartoe en zolang u wilt. De SPORT&FUN is de extreemsporter onder de caravans.

CARAVAN VAN HET JAAR 2016

Exact na 20 jaar is onze SPORT&FUN voor de tweede maal uitgeroepen tot Caravan van het jaar. En dat is uniek!
Zo uniek dat wij speciaal voor deze gelegenheid een Caravan van het jaar pakket hebben samengesteld om dit te vieren. Een mooi voordeelpakket bestaande uit veel gekozen en nuttige opties. Geldig heel het jaar 2016 bij bestelling van een nieuwe Knaus SPORT&FUN.

Eén van de weinige caravans met een eigen toegewijde fanclub. En wij geloven sterk dat er met deze fantastische remake nog een heleboel bijkomen.

De Knaus Sport en Fun

De Knaus Sport & Fun is een caravan die zich onderscheid van de massa. Iets voor u?

Knaus Sport en Fun

De Sport & Fun vervoert naar wens niet alleen twee motorfietsen, maar ook een manier van leven. Altijd voorbereid op wat kan komen, een echte alleskunner.

Vakantie maakt hongerig en koken in de Sport & Fun geeft veel plezier. Met een grote koelkast, 3 - pits gasfornuis en praktische spoelbak biedt het een absoluut volledige keuken.

Vakantie maakt hongerig en koken in de Sport & Fun geeft veel plezier. Met een grote koelkast, 3 – pits gasfornuis en praktische spoelbak biedt het een absoluut volledige keuken.

Knaus Sport en Fun

Een volledige badkamer in zo’n compacte caravan, die ook nog eens ongelooflijk veel bergruimte biedt, is niet zo gewoon.

Veelzijdig

Slechts één indeling, maar die is veelzijdiger als geen ander. Stijlvolle vakantiemetgezel en praktische ruimtewonder. De Knaus Sport en Fun is beide.

csm_sportandfun-grundriss-480ql_08_830df1ef7b

Knaus Sport & Fun 480 QL vanaf  € 16.259,00