Knaus Deseo 2024

Knaus Deseo 2024

 

Knaus Deseo 2019

KNAUS DESEO

Dankzij de modernste FibreFrame‐technologie is de DESEO nog flexibeler en ruimer gemaakt. De variabele ruimte‐indeling en toekomstgerichte constructie zorgen daarbij voor de perfecte balans tussen gebruik‐ en woonruimte, zodat zelfs twee volwaardige motorfietsen kunnen worden getransporteerd. Op de bestemming verandert de DESEO dan in een volledig uitgeruste, comfortabele caravan. Zeer handig, nietwaar?

  • Toekomstgerichte FibreFrame‐technologie
  • Flexibele ruimte‐indeling
  • Revolutionair design
  • Hoog laadvermogen

 

 

KNAUS DESEO 2024

 

Comfort: check! Stijl: check! Ruimte: double check!

Zoveel plaats dat u helemaal niet meer weet wat u ermee moet: In de DESEO neemt u alles mee op vakantie dat niet thuis mag blijven. Of het nu motoren, surfplanken of fietsen zijn: in de laadruimte wordt alles veilig opgeborgen. Dat de grote daarbij zo behaaglijk blijft, heeft hij aan onze uitstekende interieurdesigners te danken. Die hebben hem namelijk gewoon ultraflexibel en enorm comfortabel gemaakt, met een geweldige uitrusting en coole stijl.

  • tot 8 m3 laadruimte
  • wegklapbare led‐tv
  • keuken met 2‐pits gasfornuis
  • max. 4 slaapplaatsen

 

KOKEN VOOR TWEE

Daarvoor is het 2‐pits kooktoestel optimaal, want het is zo geplaatst dat het de ruimte optimaal benut en voldoende plaats biedt voor het bereiden van de favoriete gerechten. Bij Julia en Felix heel klassiek en eenvoudig: lekkere pasta.

 

HIER IS DE MOOISTE DROOM AL IN VERVULLING GEGAAN

Want wie zoals Julia en Felix graag met een mooi uitzicht slaapt, maar toch van comfort houdt, zal het hefbed achterin fantastisch vinden. Het kan heel gemakkelijk worden neergelaten en biedt bij geopende klep het beste uitkijkpunt om sterren te tellen.

Knaus Deseo hefbed

 

Knaus Deseo

 

 

GROTE KLEP

De 170 x 186 cm brede achterklep en de stabiele laadbrug maken het beladen heel eenvoudig

 

Deseo met motor

KNAUS DESEO 400 TR

 

Knaus Deseo 400 TR indeling

Voertuig afmetingen

Totale lengte (cm), inclusief dissel 599
Opbouwlengte (cm) 402
Totale breedte / breedte binnenzijde (cm) 230 / 216
Totale hoogte / stahoogte (cm) 258 / 196

 

Prijs vanaf € 32.870,- af dealer