Knaus caravans 2021

Knaus caravans 2021

 

Knaus caravans

Al ruim 35 jaar Knaus dealer

Knaus caravans

Het merk Knaus caravans wordt in 1960 opgericht door Helmut Knaus in de plaats Marktbreit. In 1961 gaat de legendarische Knaus Schwalbennest in serieproductie, een belangrijke mijlpaal voor het merk Knaus. Het Schwalbennest keert in 2011 nog even terug in een gelimiteerde oplage van 150 stuks. In 1962 beleeft de Knaus Südwind zijn première op de Caravan Salon in Düsseldorf, een icoon is geboren! In 1970 verhuisd Knaus naar Jandelsbrunn waar nog steeds de belangrijkste fabriek en hoofdkantoor van het Knaus concern gevestigd is. Er werken meer dan 1000 mensen bij Knaus, verdeelt over de fabrieken in Jandelsbrunn en in Hongaarse Nagyoroszi.

Hoe werd Knaus zoals ze zijn

Vanuit het verleden rechtstreeks in de toekomst. Het KNAUS Schwalbennest liet al meer dan vijftig jaar geleden vakantiedromen uitkomen. Met de VW kever met 34 PK ging het toen over de Brennerpas naar Italië. Vandaag laten we met de Caravavisio zien hoe reizen met de caravan er in de toekomst uit kan zien. Maar natuurlijk vergeten we onze roots niet. Met de Knaus Südwind is één van de eerste modellen uit onze geschiedenis nog steeds terug te vinden in het programma. Met de modernste technologie en veel traditie.

 

Knaus caravans

 

De waarde van het merk Knaus

De mensen en de behoeften vormen het uitgangspunt van onze inzet. Het merk Knaus staat immers voor de perfecte balans tussen modern design en betrouwbaar functioneren. We zijn het aan onze trouwe klanten verplicht om de hoogste kwaliteit te leveren.

 

Knaus caravan 2021 de verschillende series

De Knaus Sport wordt dit jaar weer geleverd als Silver Selection, een hele complete caravan voor een scherpe prijs! De Südwind serie van Knaus heeft een paar aangepaste indelingen voor 2020. De 420 QD neemt afscheid van de hoge koelkast waardoor er weer een ruime keuken ontstaat en de ruimtelijke werking in de caravan weer terug is. De 450 FU heeft ook weer een lage koelkast en een normale breedte van toegangsdeur zodat er weer een rondzit groep is waar ruimte is om te zitten. Bij de 460 EU zijn ook aanpassingen doorgevoerd waardoor er een betere plek voor de TV is ontstaan en een bruikbare zitgroep.

Voor 2021 wordt de Südwind gebracht in een 60 Years uitvoering.

De Sport en Fun wordt geleverd in een Black Selection uitvoering met veel extra’s en zoals de naam al doet vermoeden hebben de blauw en groene kleuren plaatsgemaakt voor zwart en grijs.

De Travelino is voor 2021 definitief uit productie genomen.

 

KNAUS CARAVAN CONFIGUREREN (prijzen af fabriek dus niet bij aflevering dealer)

Vermelde prijzen zijn af dealer

Downloads:

Knaus Caravans 2021 folder 33,8MB

Caravans 2021 prijslijst 1,8MB