Knaus caravans 2020

Knaus caravans 2020

 

35 jaar Knaus dealer in Hoogeveen

Al ruim 35 jaar Knaus dealer

Knaus caravans 2019

Het merk Knaus wordt in 1960 opgericht door Helmut Knaus in de plaats Marktbreit. In 1961 gaat de legendarische Knaus Schwalbennest in serieproductie, een belangrijke mijlpaal voor het merk Knaus. Het Schwalbennest keert in 2011 nog even terug in een gelimiteerde oplage van 150 stuks. In 1962 beleeft de Knaus Südwind zijn première op de Caravan Salon in Düsseldorf, een icoon is geboren! In 1970 verhuisd Knaus naar Jandelsbrunn waar nog steeds de belangrijkste fabriek en hoofdkantoor van het Knaus concern gevestigd is. Er werken meer dan 1000 mensen bij Knaus, verdeelt over de fabrieken in Jandelsbrunn en in Hongaarse Nagyoroszi.

Hoe werd Knaus zoals ze zijn

Vanuit het verleden rechtstreeks in de toekomst. Het KNAUS Schwalbennest liet al meer dan vijftig jaar geleden vakantiedromen uitkomen. Met de VW kever met 34 PK ging het toen over de Brennerpas naar Italië. Vandaag laten we met de Caravavisio zien hoe reizen met de caravan er in de toekomst uit kan zien. Maar natuurlijk vergeten we onze roots niet. Met de Knaus Südwind is één van de eerste modellen uit onze geschiedenis nog steeds terug te vinden in het programma. Met de modernste technologie en veel traditie.

 

 

De waarde van het merk Knaus

De mensen en de behoeften vormen het uitgangspunt van onze inzet. Het merk Knaus staat immers voor de perfecte balans tussen modern design en betrouwbaar functioneren. We zijn het aan onze trouwe klanten verplicht om de hoogste kwaliteit te leveren.

Knaus airco actie van 31 augustus t/m 14 september

 

De verschillende Knaus caravan series voor 2020

 

Knaus caravans 2020

Vermelde prijzen zijn af dealer

 

 

TOP VALUE TECHNOLOGY

Verbeterde opbouweigenschappen Knaus caravans

KNAUS staat al tientallen jaren voor maximale sterkte, stijfheid en duurzaamheid. Daarop bouwen wij voort, maar met onmiddellijke ingang ook lichter en met hightech‐materiaal. Daarvoor gebruiken wij een sterke polyurethaankunststof voor de houten versterkingsstrips. Door het nieuwe materiaal en onze innovatieve Top Value Technologie (TVT) zijn we erin geslaagd de zijwanden en vloer homogener te maken. Temperatuurschommelingen en vocht hebben door de geoptimaliseerde, uniforme interieuropbouw duidelijk minder invloed op de opbouwstructuur.

Door functionele sandwich‐constructies van lichte en sterkte materialen zoals aluminium en isolatiematerialen (XPS of EPS) met PU‐kunststof te versterken en daarnaast de gehele opbouwstructuur te verlijmen, wordt de totale voertuigconstructie stabieler, zonder het gewicht te verhogen. Een doorslaggevende factor, waaraan wij natuurlijk bijzondere aandacht besteden.

Met TVT wordt het gehele voertuig daardoor beter tegen verrotting en door het weer veroorzaakte schade beschermd. Duurzamere materialen en comfort dat minder onderhoud vereist binnen zijn argumenten die gewoonweg overtuigen. In combinatie met het GFK‐dak en ‐ondervloerconstructie, die tegen hagelschade van boven en steenslag van onderen beschermen, is uw KNAUS‐voertuig daardoor ideaal uitgerust. Zo staat uw reisdromen niets meer in de weg.

Alle voordelen in één oogopslag:

  • Vochtbestendige polyurethaankunststof
  • Geoptimaliseerde duurzaamheid
  • Stabiele en homogene opbouwtechnologie
  • Minder temperatuurschommelingen

 

Knaus caravans 2020

Knaus folder caravans 2019 14 MB

Knaus caravans 2019 technische gegevens en prijslijst 2MB

 

TEUN webshop