Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 11 t/m 15 oktober

Kampeer en Caravan Jaarbeurs Utrecht

 

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Fendt en Hobby caravans staan niet op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Innovatieplein | Innovatieroute

Op het Innovatieplein vind je een overzicht van innovaties, die te zien zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. En wil je hierna alle noviteiten live zien. Loop dan over de beurs de Innovatieroute.

Alle activiteiten

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, (voor)-tenten en kampeeraccessoires bekijken en proberen, maar je komt er ook alles te weten over verschillende kampeerbestemmingen. Daarbij staan er heel wat leuke activiteiten op het programma. Ben jij benieuwd naar wat je allemaal kan doen tussen woensdag 11 en zondag 15 oktober?

Nieuws, nieuws en nog meer nieuws

Ben jij ook zo benieuwd welke nieuwe producten, modellen en accessoires je tegenkomt op het grootste kampeerevent van Nederland? Bereid je voor op veel nieuws; zo vind je er een flink aanbod aan tenten, de grootste caravan is op het event en je vindt er de nieuwste en meest handige kampeeraccessoires.

Zelf testen en proefritten maken

Altijd al eens in een camper rond willen rijden? Of wil je op pad met een caravan. Dan is dit je kans. Want op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je zelf een proefrit maken. Natuurlijk onder begeleiding van een deskundige. Het enige dat je even moet doen is je van tevoren aanmelden. Er zijn in verschillende campers en trekauto’s met caravan. »

Klik hier voor meer informatie