Kampa Dometic opblaasbare voortenten

Kampa Dometic opblaasbare voortenten

 

Kampa opblaasbare voortenten

Op te blazen in enkele seconden via 1 opblaaspunt

Compleet opgezet binnen enkele minuten

 

De toekomst in uw handen

 

Kampa Dometic opblaasbare voortenten. Na jaren van ontwikkeling is de Kampa AIR voortent een echte revolutie in de kampeerwereld. Geen traditionele metalen of glasvezelstokken meer. Deze hebben plaats gemaakt voor een sterk AirFrame dat onder hoge druk kan worden opgeblazen. Puzzelen met het frame van de voortent en de juiste stok proberen te vinden behoren voortaan tot het verleden. Het AirFrame is reeds bevestigd aan de voortent en kan in één eenvoudige stap worden opgezet.  

Hoe werkt  het?

Het is simpel. De traditionele stokken van de voortent zijn vervangen door een opblaasbaar luchtframe. Elk framedeel is met elkaar verbonden waardoor de gehele voortent slechts via één opblaaspunt opgeblazen kan worden. Het solide luchtframe zorgt voor een bijzonder sterke voortent, zelfs nog sterker dan een staalframe. De voortent kan worden opgeblazen met een bijgeleverde  “dubbel action” handpomp of, voor een ultiem gemak, met de optionele elektrische pomp. Een Rally AIR 260 kan in minder dan 60 seconden met een handpomp worden opgeblazen.

Het is echt de ideale voortent voor mensen die een voortent snel en eenvoudig willen opzetten en ook weer snel in willen pakken om verder te trekken met de caravan. De Kampa voortenten worden in een ruime tas geleverd zodat hij ook eenvoudig op te ruimen is! Dus niet drie keer opnieuw opvouwen voordat hij eindelijk in de tentzak past.

De framedelen zijn met elkaar verbonden maar wel allemaal afzonderlijk af te sluiten, een eventuele lekkage is dus eenvoudig te lokaliseren en te verhelpen.

Wat als het AirFrame is beschadigd?

Het AirFrame is ongelooflijk stevig en zal het onder normale omstandigheden niet laten afweten. Elke AirPole bestaat uit een opblaasbuis van sterk TPU die in een stevige, versterkte polyester huls wordt geritst. Het geheel wordt vervolgens in een sleuf van sterk polyester in de voortent geritst. De opblaasbare buizen zijn goed beschermd en behoeven geen enkel onderhoud. De ideale opblaasdruk is tussen de 0,5 en 0,8 bar en het AirFrame is zelfs getest met 1,5 bar.

 

De diverse modellen Kampa Dometic opblaasbare voortenten

 

 

Kampa Dometic opblaasbare voortenten

Doréma voortenten

Isabella voortenten

StarCamp voortenten

Unico voortenten

Ventura voortenten