Kampa Dometic Leggera AIR 220 en 260

Kampa Dometic Leggera AIR 220 en 260

 

Kampa Dometic Leggera AIR

 

Leggera AIR

Kampa Dometic Leggera Air; Vederlicht Weathershield 150D polyestermateriaal en een compacte diepte van 2.4 m. maken de Leggera AIR de snelste Kampa Dometic voortent om op te zetten en af te breken, zonder dat er is ingeboet op kwaliteit. Een enkel opblaaspunt, stormbanden, veel ventilatie en een optionele luifel zorgen ervoor dat de Leggera AIR ideaal is voor kampeerders die op zoek zijn naar een lichte voortent met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

De Leggera AIR Pro kan gebruikt worden in combinatie met verschillende vrijetijdsvoertuigen. Dankzij het gepatenteerde Multi-Height-systeem is de opblaasbare statische tent geschikt voor zowel caravans als campers met een op verschillende hoogtes verstelbare peesaansluiting. Rits het zijpaneel los, maak de voortent vast om de bevestiging nauwkeurig af te stemmen en rits vervolgens de interne ritsen dicht om overtollig materiaal te verbergen.

  • Met de Air Frame-technologie kunt u verzekerd van zijn dat uw voortent stevig staat. Daarnaast is hij makkelijk op te zetten
  • De Weathershield™ 150D is extreem licht en gemakkelijk te hanteren en kan daardoor supersnel worden opgezet en afgebroken
  • Apex-ventilatie met weerbeschermende hoekopeningen

 

Stormbanden
Stormbanden zorgen voor meer stabiliteit en betere prestaties in slechte weersomstandigheden. Wordt verkocht per paar.

Bovenventilatie
Weerbestendige bovenventilatie laat warme lucht ontsnappen, vergroot de luchtcirculatie en vermindert condensatie in de voortent.

Weathershield 150D
Weathershield 150D is een zeer licht en gemakkelijk te hanteren, waardoor het altijd razendsnel op te zetten en af te breken is.

 

Leggera Air 220 van € 531,- voor € 425,-

Leggera Air 260 van € 562,- voor € 450,-