Kampa Dometic Grande All Season

Kampa Dometic Grande All Season

 

Kampa Dometic Grande All Season

 

Het hele jaar door ruim kamperen

Kampa Dometic Grande All Season, het gebruikte Weathershield All Season materiaal is zeer robuust en UV bestendig, waardoor deze voortent perfect geschikt is voor seizoencampings en kamperen bij extreem weer. Of u nu naar de natste plekken in Europa of naar zonnige gebieden reist, op deze voortent kunt u altijd rekenen.

Er kunnen optionele uitbouw stukken worden bevestigd aan één of beide zijden. U hoeft ze alleen maar even vast te ritsen en op te blazen. Met ieder uitbouwstuk wordt de totale breedte van de voortent verlengd met 1,9 meter, terwijl de royale hoogte en diepte rondom behouden blijft.

Onze Grande AIR All-Season 390 S kan gebruikt worden in combinatie met verschillende vrijetijdsvoertuigen. Dankzij het gepatenteerde Multi-Height-systeem is de opblaasbare statische tent geschikt voor zowel caravans als campers met een op verschillende hoogtes verstelbare peesaansluiting. Rits het zijpaneel los, maak de voortent vast om de bevestiging nauwkeurig af te stemmen en rits vervolgens de interne ritsen dicht om overtollig materiaal te verbergen.

  • Met de Air Frame-technologie kunt u verzekerd van zijn dat uw voortent stevig staat. Daarnaast is hij makkelijk op te zetten
  • Sterk en toch lichtgewicht Weathershield™ Pro-materiaal heeft zich bewezen in diverse omgevingen
  • Het Dual-Pitch-dak vergroot de hoofdruimte en voert het water efficiënt af.
  • Daarnaast zorgt het Multi-Height-systeem voor een nauwkeurige aansluiting op het voertuig

 

 

Grande Air All-Season 390 S van € 2.187,- voor € 1.750,-

Grande Air All-Season 390 M van € 2.500,- voor € 2.000,-

S = 2650 mm hoog

M = 2950 mm hoog

Gebruikershandleiding