Isabella Universal 420 Coal

Isabella Universal 420 Coal

 

Het hele jaar rust en stabiliteit

Isabella Universal 420 Coal

De nieuwe Isabella deeltent Universal 420 Coal voor de caravan is een voortent die dankzij zijn kracht en stabiliteit elk weertype de baas is, welke jaargetijde het ook is. De twee steunstangen duwen de vastgenaaide sluitkussens stevig vast tegen de caravan voor een optimale afdichting. De Isabella voortent Universal 420 Coal heeft een deur in de beide zijwanden en grote vensters in het hele front die voor een goed uitzicht zorgen. Het sterke Zinox stalen frame zorgt voor een goede stabiliteit. Wanneer u de Universal 420 Coal als een voortent voor het hele jaar gebruikt, raden wij aan om een winterzekering en een thermohemel te monteren (optioneel). Door de dakconstructie kunt u de caravandeur ongehinderd openen en is de sneeuwophoping minimaal. De deeltent heeft een diepte van 230 cm.

Standaard geleverd met – Gordijnset Urban Sand, verandastrang, caravan-tochtstrook, wielkastafdichting, FixOn Multi, tenttas, foedraal voor tentstokken en haringen incl. haringtrekker.

Deeltent Isabella Universal 420 Coal

  • Uitneembare/neerrolbare delen – Front- en zijdelen.
  • Bijzondere details – Ventilatie in beide zijkanten en instelbare frontventilatie. Uitwendige slikrand, flexibele afspanning, speciale dakhelling waardoor de tent geschikt is om het hele jaar mee te kamperen, extra sterk vensterfolie (vorstbestendig), PVC dak.
  • Opties voor montage – Deurmarkies, thermohemel, winterzekering, stormzekeringsset.
  • Gebruik – Hele jaar.

De Isabella Universal 420 Coal deeltent past aan alle caravans met een hoogte van 235 cm tot 250 cm.

Bijzonder ademend materiaal, 295 g/m2
Robuust Zinox staalbuis frame met T-Rex-stangklemmen

 

Isabella Universal 420 Coal € 2.015,-