Isabella T@B voortenten

Isabella T@B voortenten

 

De T@B 320 voortent is speciaal ontworpen voor de T@B 320 RS en de T@B 320 offroad caravans.

De T@B 320 caravan herken je meteen aan zijn bijzondere vorm! Speciaal voor deze bijzondere caravan heeft Isabella een passende voortent in het assortiment, de T@b 320 voortent. Het front van dit model is uitritsbaar en neerrolbaar en gemaakt van isacryl, een ademend en bijzonder kleurvast materiaal. De zijwanden en het dak van deze speciaal ontworpen voortent zijn gemaakt van gecoat polyester en sluiten perfect aan op de unieke vormgeving van de T@b 320. De sokkel is gemaakt van pvc. Allemaal uiterst hoogwaardig kwaliteits materialen!

De muskitowand die in de rechterwand van de T@B 320 caravan voortent aanwezig is, kan met behulp van een afdekflap en ritssluitingen geopend en gesloten worden. Deze voortent wordt standaard geleverd met gordijnen, een speciale tochtstrook en wielkastafdekking. Het frame van deze T@B 320 voortent bestaat uit een aluminium voorgevormde boogstang en glasfiber dakliggers. De dak-stangen zijn verstelbaar en beschikken over een schroefloos fixon II-bevestiging. Het oppervlakte van de T@B 320 voortent (bodemmaat) is 180 x 370 cm. Het gewicht van deze voortent is 18 kg. Kies ook voor de Isabella T@b voortenten.

SPECIFICATIES

Uitneembaar/neerrolbaar – Frontdeel.

Bijzondere details – Muskitonet in de rechter zijwand met afdekflap die met behulp van ritsen afgesloten kan worden.

Overige details – Front van Isacryl, hoogte op hoogste punt 210 cm, bodemmaat 180 x370 cm, gewicht 18 kg.

 

Isabella voortent voor T@b 320 RS en T@b 320 OffRoad  € 2.221,-

 

Isabella T@B 400L voortent

De T@B 400L is een uitermate geschikte caravan wanneer je op zoekt bent naar iets anders dan een grote caravan. Isabella heeft voor deze T@B 400L caravan een speciale en bijpassende voortent in het assortiment. Het front van de T@b 400L voortent is gemaakt van isacryl, een ademend en bijzonder kleurvast acryl materiaal, en is gedeeltelijk uitneembaar en neerrolbaar.
De sokkel is van pvc en de zijwanden en het dak zijn gemaakt van gecoat polyester en sluiten perfect aan op de unieke rondingen van deze voortent.

De muskitowand, die in de rechterwant van de T@B 400L caravan voortent aanwezig is, kan met behulp van een afdekflap en ritssluitingen geopend en gesloten worden. Deze T@B 400L voortent wordt standaard geleverd met gordijnen, een speciale tochtstrook en wielkastafdekking. Het frame van deze T@B 400L voortent bestaat uit een aluminium voorgevormde boogstang en glasfiber dakliggers. De dak-stangen zijn verstelbaar en beschikken over een schroefloos fixon II-bevestiging. Het oppervlakte van de T@B 400L voortent (bodemmaat) is 225 x 415 cm. Het gewicht van deze voortent is 22 kg.

SPECIFICATIES

Uitneembaar/neerrolbaar – Frontdeel.

Bijzondere details – Muskitonet in de rechter zijwand en een muskitonet in het frontdeel. Beide met afdekflap die met behulp van ritsen afgesloten kunnen worden.

Overige details – Front van isacryl, hoogte op hoogste punt 210 cm, bodemmaat 225 x 415 cm, gewicht 22 kg.

 

Isabella voortent voor T@b L 400 € 2.493,-

 

 

Isabella T@B Zonneluifel

Isabella T@b zonneluifel

Wanneer u de eigenaar bent van unieke T@B caravan dan wilt u natuurlijk een luifel die perfect past bij deze eigenzinnige caravan. Speciaal voor deze T@B caravans heeft Isabella een zonneluifel ontworpen die volmaakt aansluit. Ideaal wanneer u op zoekt bent naar een stukje schaduw tijdens het kamperen. Deze zonneluifel is gemaakt van gecoat polyester en kan worden uitgebreid met bijpassende zijwanden en tochtstrookset. De 370 cm lange stormlijn van de zonneluifel is tevens ook een meetband. Zo meet u altijd de juiste afstand tussen de aluminium staanders. Deze T@B zonneluifels voor de T@B 320 en T@B 400 worden standaard geleverd met een draagtas voorzien van aparte vakken voor het frame en het doek. Het sterke frame van de T@b zonneluifels bestaat uit voor-gebogen aluminiumbuizen en verstelbare glasfiber dak-stangen met schroefloos fixon II-bevestiging. De hoogte van deze zonneluifels is op het hoogste punt 210 cm. De T@B zonneluifels zijn 180 cm diep en wegen slechts 6,8 kg (320) en 8,3 kg (400).

SPECIFICATIES

Materiaal – Gecoat polyester dak, Aluminium/Glasfiber frame

Hoogte zonneluifel – 210 cm.

Diepte zonneluifel – 180 cm.

Optioneel – Zijwanden set, Tochtstrook met wielkastafdichting

Gewicht zonneluifel – 6,8 kg (320) 8,3 kg (400)

 

Zonneluifel 320  € 675,-

Zonneluifel 400 € 860,-

 

Isabella T@b voortenten