Isabella opbergkasten

Isabella opbergkasten

 

 

 

Isabella opbergkast enkel

Isabella Campingkast enkel

Praktische opbergkast incl. transporttas

De Isabella Campingkast Enkel is een unieke opbergkast met eenhandige opvouwmethode waarmee je de campingkast eenvoudig kunt inklappen in de vorm van een koffer. De 4 poten ”knikken” in het beslag en worden bij het in elkaar klappen samengevouwen in de campingkast. Hierdoor neemt de campingkast tijdens transport een minimum aan ruimte in. De praktische en stabiele Isabella Campingkast Enkel heeft 3 schappen en een vaste bovenplaat. Om de campingkast makkelijk te kunnen transporteren is deze voorzien van een twee handvatten en krijg je er een handige transporttas bij.

Afmetingen uitgevouwen: 60 x 48 x 81 cm
Gewicht: 8 kg
Belasting: 30 kg

Klik hier voor prijs en meer informatie

Isabella Campingkast Dubbel

Praktische opbergkast incl. transporttas

De Isabella Campingkast Dubbel is een unieke opbergkast met eenhandige opvouwmethode waarmee je de campingkast eenvoudig kunt inklappen in de vorm van een koffer. De 4 poten ”knikken” in het beslag en worden bij het in elkaar klappen samengevouwen in de campingkast. Hierdoor neemt de campingkast tijdens transport een minimum aan ruimte in. De praktische en stabiele Isabella Campingkast Dubbel heeft 3 schappen en een vaste bovenplaat. Om de campingkast makkelijk te kunnen transporteren is deze voorzien van een twee handvatten en krijg je er een handige transporttas bij.

Afmetingen uitgevouwen: 84 x 50 x 81 cm.
Gewicht: 11 kg.
Belasting: 30 kg.

Klik hier voor prijs en meer informatie

Isabella opbergkast dubbel

Isabella opbergkast hoek

Isabella Camping Hoekkast

Praktische opbergkast incl. transporttas

De Isabella Camping Hoekkast is een unieke opbergkast met eenhandige opvouwmethode waarmee je de campingkast eenvoudig kunt inklappen in de vorm van een koffer. De 4 poten ”knikken” in het beslag en worden bij het in elkaar klappen samengevouwen in de campingkast. Hierdoor neemt de campingkast tijdens transport een minimum aan ruimte in. De praktische en stabiele Isabella Camping Hoekkast heeft 2 schappen en een vaste bovenplaat. Om de campingkast makkelijk te kunnen transporteren is deze voorzien van een twee handvatten en krijg je er een handige transporttas bij.

Afmetingen uitgevouwen: 82 x 82 x 85 cm.

Gewicht: 6,5 kg

Belasting: 30 kg.

Klik hier voor prijs en meer informatie

 

Isabella campingtafels en opbergkasten