Fendt caravans 2020

Fendt caravans 2020

 

 

Fendt caravans 2020

 

Fendt-Caravan- een scala aan innovaties op het gebied van technologie

De nieuw vormgegeven achterzijde is de opvallendste verandering, en kenmerkend voor het exterieur in seizoen 2018 voor 2019 hebben de achterlichten een nieuw donker design gekregen. Het automotive uiterlijk van de hedendaagse Fendt caravan wordt met de nieuw vormgegeven achterkant met chroom en carbon look applicaties extra benadrukt. De nieuwe stevige rangeergrepen en de subtiel ontworpen, maar opvallend in chroom en carbon geplaatste achterlichten, passen perfect in de nieuw gevormde achterzijde. Samen met de in het vorige seizoen geïntroduceerde toegangsdeur, uitgerust met een geïsoleerde en geïntegreerde instap, een stabiele handgreep, een afvalemmer en een getint raam met verduisteringsplissé. Met ingang van vorig seizoen heeft de Fendt nu ook een volledige hordeur. De Fendt caravans hebben voor 2020 een nieuwe buitenoptiek gekregen door het aanpassen van de striping.

Onder het motto “Fendt Caravans fit for future” worden alle caravans vanaf modeljaar 2018 standaard met de iNet Box uitgerust. Hiermee is ook voor de caravans van Fendt, die nu nog niet van iNet compatibele apparaten zijn voorzien, de Truma iNet Box een waardevol standaard accessoire om deze apparaten later te kunnen inbouwen.

Er zijn dit jaar weer meer indelingen waar de Super-Slim-Tower koelkast met een inhoud van 150 liter in geplaatst wordt. De Bianco Activ en Tendenza serie worden uitgevoerd met de Truma gasverwarming Combi 4 met CP Plus en iNet ready, bij de Diamant serie wordt de Combi 6 de standaard gasverwarming.

De toiletruimtes zijn volledig nieuw ontworpen en hebben royale schappen en grotere bovenkasten.

Fendt caravans 2020

Hieronder vindt u alle series van Fendt en door op de naam te klikken krijgt u per serie extra informatie en alle indelingen en prijzen te zien.

 

 

Fendt folder 2020 7MB

Logo Fendt club

Fendt caravan