Exclusieve TEUN CADAC inruilactie skottelbraai in juni/juli

Exclusieve TEUN CADAC inruilactie skottelbraai in juni en juli

 

 

Exclusieve TEUN CADAC inruilactie skottelbraai in juni en juli

 

Uw oude skottelbraai is bij TEUN geld waard!

 

Bij aankoop van een CADAC Carri Chef of Grillo Chef en inruil oude skottelbraai een Paellapan gratis

 

 

Cadac Paellapan
Exclusieve TEUN CADAC inruilactie skottelbraai in juni en juli

 

Bij aankoop Carri Chef serie grote pan van 47 cm

Bij aankoop Grillo Chef serie kleine pan van 36 cm

 

Actie alleen bij TEUN leden in juni en juli

 

Logo TEUN
Cadac logo

DE GESCHIEDENIS VAN DE BRAAI

 

Het begon in ons land in 1992 met de verkoop van de allereerste ‘Wok op een stok’, zoals toendertijd de Skottelbraai door Paul de Leeuw werd genoemd.

De CADAC historie gaat echter al veel langer terug; in 1948 werd het bedrijf opgericht in Zuid-Afrika en richtte zich in eerste instantie op de verkoop van gascylinders.

Boeren vormden een groot deel van de Zuid-Afrikaanse bevolking. Wanneer zij in het open veld waren, stookten zij voor het eten een vuurtje en plaatsten daar een ploegschaar (Skottelskaar) boven. Hierop ‘braaiden’ zij hun vlees. CADAC ontwikkelde dit idee tot de inmiddels beroemde Skottelbraai..

BRAAI, EEN WAY OF LIFE

Het woord ‘braai’ is Afrikaans en betekent letterlijk ‘barbecue’ of ‘grill’. Een braai is echter meer dan alleen een barbecue in Zuid-Afrika, het is een manier van leven. De manier van eten bereiden tijdens een braai is vergelijkbaar met die van een barbecue, maar de tradities rondom een braai zijn veelomvattender; een braai staat voor plezier, entertainment, muziek, vrienden, familie en natuurlijk lekker eten in de buitenlucht.

De mannen grillen en verzamelen zich rond de braai om te discussiëren over rugby of voetbal en de verkeerde keuzes van de coach. De mannen hebben altijd gelijk!

Vroeger braaide men op hout, tegenwoordig maakt men gebruik van houtskool of gas. Ook buitenkeukens blijven winnen aan populariteit. CADAC biedt een oplossing voor elke wens op het gebied van buiten koken. Of de voorkeur nou uitgaat naar een originele Skottelbraai, een luxe all-in-one barbecue met vele kookoppervlakken of een stijlvolle buitenkeuken. Uiteraard allemaal gekenmerkt door stabiliteit, kwaliteit en design.

 

Wie denkt aan kamperen, denkt aan barbecueën. Als je op de camping bent wil je ook buiten kunnen koken en grillen. Houtskool is vaak niet toegestaan op de camping; gasbarbecues bieden dan een uitkomst. ‘Vroeger’ gingen de meeste Nederlanders op pad met hun Skottelbraai, tegenwoordig is er veel meer keuze en zie je naast de Skottelbraai ook vaak een Safari Chef op de camping bij kleine gezinnen / echtparen en een Carri Chef bij grotere gezinnen. Zoek je een compacte barbecue voor op het balkon of in het park? Dan is de Safari Chef ook ideaal.