E-Trailer

Wat is E-Trailer?

 

Met de E-Trailer App bent u constant op de hoogte van de status van uw caravan of camper. Deze informatie is zichtbaar in onze gratis app die eenvoudig op uw eigen smartphone of tablet te installeren is.

Het systeem is geheel naar eigen interesse uit te breiden. Er zijn een aantal mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld op de hoogte gehouden worden van de actuele bandenspanning en kunt u gemakkelijk zien of uw caravan of camper al waterpas staat.

Bekijk snel de product video!

 

Meest verkocht

Hieronder staan twee van de best verkochte modules waarmee u het E-Trailer systeem kunt uitbreiden.

 

E-Pressure: Voorkom een klapband tijdens uw reis

Wist u dat met een verkeerde bandenspanning onnodig veel brandstof verbruikt wordt en de kans op een klapband aanzienlijk toeneemt? Met de bandenspanningsmodule blijft u altijd op de hoogte van uw bandenspanning. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige reis!

Met de verkeerde bandenspanning verbruikt u onnodig veel brandstof en neemt de kans op een klapband toe. Met de E-Pressure module bent u zowel voor vertrek als onderweg op de hoogte van uw bandenspanning.

Het enige wat u hoeft te doen is uw huidige ventieldopjes te vervangen door onze ‘slimme’ ventieldopjes. Zeer gemakkelijk geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Wilt u meer weten over de werking van E-Pressure? Bekijk dan de onderstaande video!

Bijgeleverd:

109,95

 

E-Level: Nauwkeurig waterpas in mum van tijd

Vindt u het heen en weer lopen om uw caravan waterpas te zetten ook zo onhandig en vervelend? Met de E-Level kunt u overal zien of uw caravan waterpas staat. Bekijk gemakkelijk in de app of uw caravan waterpas staat terwijl u bijvoorbeeld nog in de auto zit of aan het neuswiel draait.

Nooit meer met een fysieke waterpas heen-en-weer lopen om uw caravan/camper waterpas te zetten! Met de E-Level module ziet u in de SMART-Trailer app of uw caravan/camper waterpas staat. Of u nog in de auto zit of bij het neuswiel staat, dat maakt voor de app niets uit.

Wilt u weten hoe? Bekijk dan de onderstaande video!

Bijgeleverd:

39,95

 

Het Basispakket

De basis voor een veilige en ontspannen vakantie

De E-Connect en E-Level vormen samen het basispakket. De E-Connect is het centrale brein van ons SMART-Trailer systeem, het ontvangt informatie en stuurt deze naar uw smartphone. Zonder de E-Connect werkt het systeem niet. Met de E-Level zet u uw caravan of camper eenvoudig waterpas en is een fysieke waterpas verleden tijd. Nadat u het basispakket heeft aangeschaft, kunt u zelf bepalen met welke modules u het systeem wilt uitbreiden. Nadat u een module heeft toegevoegd, ziet u deze overzichtelijk in de SMART-Trailer app verschijnen.

– E-CONNECT | WEEGT SLECHTS 120 GRAM

 

– E-CONNECT | EENVOUDIG AAN TE SLUITEN

 

– E-LEVEL | EENVOUDIG UW CARAVAN/CAMPER WATERPAS

 

– E-LEVEL | TIJD BESPAREND

 

Met het basispakket van E-Trailer zet u uw caravan/camper in een handomdraai waterpas. Dit pakket bevat de volgende onderdelen:

199,95

 

E-Load

Veilig op reis met de juiste kogeldruk

Is uw caravan op de juiste manier beladen? Onjuiste belading zorgt ervoor dat de caravan gaat slingeren en veroorzaakt levensgevaarlijke situaties op de weg. Met de E-Load leest u in uw smartphone gemakkelijk de actuele kogeldruk af. Is de kogeldruk te hoog of te laag, dan krijgt u een melding op uw telefoon. Kortom, met E-Load voorkomt u het slingeren van de caravan en gaat u veilig op vakantie!

 

– ALTIJD EENVOUDIG DE KOGELDRUK AFLEZEN IN DE APP

 

– VOORKOM EEN BOETE BIJ EEN VERKEERDE KOGELDRUK

 

– VOORKOMT SLINGEREN VAN DE CARAVAN

 

– MAXIMAAL 200 kg KOGELDRUK

 

Het slingeren van caravans wordt meestal veroorzaakt door een verkeerd beladen caravan. Met de E-Load module kunt u de actuele kogeldruk op uw smartphone aflezen. Is de kogeldruk te hoog of te laag, dan verplaatst u de spullen in uw caravan.

Kogeldruk wordt in het neuswiel gemeten, daarom ontvangt u een nieuw neuswiel bij aanschaf van de E-Load. Meer weten? Bekijk dan de onderstaande video!

Bijgeleverd:

€249,95

 

E-Gaslevel

 

Altijd op de hoogte van het niveau van uw gasfles

Bent u het ook zo zat als u opeens zonder gas zit waardoor de kachel, de boiler en het fornuis niet meer werken? Dit is verleden tijd met E-Gaslevel. Met E-Gaslevel ziet u altijd overzichtelijk in de app op uw smartphone hoeveel gas er nog in uw gasfles zit. Daarnaast krijgt u een melding als het gasniveau onder een bepaald percentage zit. Met E-Gaslevel zit u nooit meer onverwachts zonder gas.

 

– ALTIJD OVERZICHTELIJK HOE VOL DE GASFLES IS

 

– WAARSCHUWT WANNEER HET GASNIVEAU LAAG IS

 

– EENVOUDIG TE INSTALLEREN

 

– ALLEEN GESCHIKT VOOR METALEN GASFLESSEN

 

 

Bent u het ook zo zat als u opeens zonder gas zit waardoor de kachel, de boiler en het fornuis niet meer werken? Dit is verleden tijd met E-Gaslevel. Met E-Gaslevel ziet u altijd overzichtelijk in de app hoeveel gas er nog in uw gasfles zit.
U plaatst de E-Gaslevel eenvoudig aan de onderkant van uw metalen gasfles door middel van magneten die in de E-Gaslevel zitten. Dankzij een ultrasoon geluid bepaalt de module het gasniveau van uw fles.

Meer weten? Bekijk dan de onderstaande video!

 

Bijgeleverd:

  • Gaslevel sensor
  • Producthandleiding
  • QR Code

€99,95

 

E-Temperature

 

Altijd de juiste temperatuur in uw koelkast

Met E-Temperature meet u de temperatuur en luchtvochtigheid in of buiten uw caravan. Doordat de E-Temperature draadloos is, kunt u deze plaatsen waar u wilt. Kies bijvoorbeeld voor de koelkast om er zeker van te zijn dat uw etenswaren niet bederven. Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de temperatuur boven of onder de door u ingestelde temperatuur komt.

 

– COMPLEET DRAADLOZE MODULE

 

– U KUNT MEERDERE E-TEMPERATURES TOEVOEGEN

 

– WEERBESTENDIG

 

– WEEGT SLECHTS 20 GRAM

 

 

Met de E-temperature meet u de luchtvochtigheid en temperatuur binnen of buiten uw caravan/camper. Doordat de module draadloos is, kunt u hem op elke gewenste plek ophangen. Wat dacht u in van de koelkast? Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur wordt bereikt. Zo houdt u uw etenswaren vers.

De E-Temperature bevat één temperatuur en luchtvochtigheidsmeter. Wilt u weten hoe? Bekijk dan de onderstaande video!

49,95

 

E-Switch

E-trailer

 

Zie snel bij vertrek of er nog iets openstaat

Vergeet u ook weleens het raam, dakluik of deur van uw caravan te sluiten? Voorkom dit met de E-Switch. Plaats de E-Switch gemakkelijk en draadloos op uw dakluik, raam of deur en zie in één oogopslag op uw telefoon of deze zijn gesloten of geopend. E-Switch heeft een alarmfunctie die u waarschuwt als er nog iets openstaat terwijl u aan het rijden bent.

– UIT TE BREIDEN MET MEERDERE E-SWITCHES

 

– TOEPASBAAR IN ELKE CARAVAN

 

– U KUNT MEERDERE TOEVOEGEN AAN DE APP

 

– WEEGT SLECHTS 20 GRAM

 

 

Staat het raampje of de deur van uw caravan/camper nog open, terwijl u aan het rijden bent? De E-Switch geeft u gelijk een waarschuwing op uw telefoon.

De E-Switch module bevat twee draadloze sensoren die u door middel van plakstrips eenvoudig op uw dakluik, raam of deur van de caravan/camper installeert. Naast de alarmfunctie van de E-Switch, kunt u zelf ook te allen tijde in de app zien of er nog iets openstaat.

Wilt u weten hoe? Bekijk dan de onderstaande video!

59,95

 

E-Waterlevel

E-trailer

 

Controleer eenvoudig de inhoud van uw watertank

Het vullen van uw watertank wordt kinderspel met de E-Waterlevel! In de SMART-Trailer app ziet u – zowel vooraf als tijdens het vullen – de actuele inhoud van de watertank. Een overstromende watertank is hiermee verleden tijd.

 

 

 

– NAUWKEURIG DE INHOUD VAN UW WATERTANK METEN

 

– GESCHIKT VOOR 99% VAN DE WATERTANKS

 

– OVERZICHT VAN UW WATERTANK INHOUD, WAAR U OOK STAAT

 

– GEEN OVERSTROMENDE WATERTANK MEER

 

 

Het vullen van uw watertank wordt kinderspel met de E-Waterlevel! In de app ziet u – zowel vooraf als tijdens het vullen – de actuele inhoud van de watertank op uw smartphone. Een overstromende watertank is hiermee verleden tijd. Wilt u meer weten over de E-Waterlevel? Bekijk dan de onderstaande video!

Bijgeleverd:

109,95

 

E-Volt

E-trailer

 

Nooit meer onverwachts een lege accu

Bent u op de hoogte van de staat van uw accu? Voorkom onverwachts een lege accu met de E-Volt. Met deze module ziet u gemakkelijk hoe vol de accu is en wat het huidige accuvoltage is. Daarnaast kunt u ook een waarschuwingsmelding instellen. Is de accu bijna leeg, dan ontvangt u een melding op uw telefoon. Net zoals de andere modules is de E-Volt draadloos en geschikt voor ieder type accu.

 

– IN ÉÉN OOGOPSLAG ZIEN HOE VOL DE ACCU IS

 

– WAARSCHUWT WANNEER DE ACCU BIJNA LEEG IS

 

– EENVOUDIG TE INSTALLEREN

 

– WERKT VOOR ELK TYPE ACCU

 

 

Bent u op de hoogte van de huidige staat van uw accu? Met E-Volt ziet u overzichtelijk het huidige accuvoltage, hoe vol de accu is en hoeveel cycli de batterij heeft gemaakt. Stel een notificatie in en ontvang een waarschuwing op uw smartphone, wanneer de accu bijna leeg is.

E-Volt werkt draadloos en is geschikt voor elk type accu. Wilt u weten hoe? Bekijk dan de onderstaande video!

Bijgeleverd:

39,95

E-Trailer