Dethleffs c’joy 480 QLK

Dethleffs c’joy 480 QLK

 

Dethleffs c'joy 480 QLK

 

De gezinscaravan met compacte afmetingen en een laag eigen gewicht

 

Dethleffs c’joy 480 QLK een “familie” indeling! De nieuwe c’joy 480 QLK is een echte gezinscaravan. Stapelbedden achterin, een dwars geplaatst bed voorin met daarvoor een ruime zitgroep die kan omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed, waardoor 6 personen kunnen overnachten. Tegen meerprijs kan er gekozen worden voor een stapelbed met 3 bedden zodat er 7 slaapplaatsen ontstaan.

Het verhoogde tweepersoonsbed van 150 cm, met een bijzonder grote bagageruimte daaronder, is te bereiken vanaf de zitgroep. Om in het bed te komen wordt de tafel eenvoudig naar de zijkant verplaatst. De zitbank dient als opstap en de tafel als extra bergruimte.

Dethleffs c'joy 480 QLK zitgroep

Naast het zitgedeelte bevindt zich de keuken met driepits kooktoestel en koelkast met vriesvak, aan de andere kant het sanitaire gedeelte omgeven door twee kledingkasten. Door de bijzondere indeling heeft de c’joy 480 QLK , ondanks zijn vele slaapplaatsen slechts een totale lengte van iets meer dan 7 meter. De breedte is hetzelfde als bij de andere c’joy indelingen en is 212 cm.

Dethleffs c'joy 480 QLK

Het maximaal toelaatbaar gewicht van de c’joy 480 QLK bedraagt 1200 kg. Als het bagagegewicht van ruim 200 kg niet genoeg is, kan optioneel worden gekozen voor een maximum toelaatbaar gewicht van 1500 kg.

De verkoopprijs is vanaf € 19.090,-

Dethleffs c'joy 480 QLK

Klik hier voor meer informatie over de c’joy serie

Dethleffs c’joy 480 QLK