Dethleffs caravans 2019

Dethleffs caravans 2019

 

Dethleffs caravans 2019

Van de uitvinder

Het verhaal van Dethleffs is het verhaal van een man en zijn idee.

Van Arist Dethleffs, die in het begin van de jaren dertig als echt familie mens de eerste caravan van Duitsland bouwde – hij noemde hem heel eenvoudig “woonauto”. En overal waar familie Dethleffs daarmee verscheen, werden ze omringd door mensen.

In de daarop volgende jaren werd de naam Dethleffs door een veelvoud aan ontwikkelingen en unieke ideeën een symbool voor competentie en consistentie bij caravans en kampeerauto’s. Met modellen en series van een onmiskenbaar profiel.

Deze inmiddels 85 jarige ervaring, het hoge kwaliteitsniveau en niet te vergeten continu uitwisselen van informatie tussen Dethleffs, kampeerders en partners, hebben het merk tot “Vriend van de familie” gemaakt. En misschien is het wel precies deze actieve kennisoverdracht, die zo’n grote onderneming als Dethleffs zo flexibel en innovatief maakt, zoals in het begin anno 1931.

Dethleffs caravans 2018

 

Klik hier voor stapelbed caravans uit de verhuur (Sprookjescamping)

 

Dethleffs caravans 2019

De verschillende series van Dethleffs

Van de Caravan to go tot de super luxe Dethleffs Exclusiv, er is altijd een Dethleffs die bij u gezinssamenstelling en manier van kamperen past. Vooral de c’go valt op door zijn aantrekkelijke prijs en frisse looks! Ook het speciale actiemodel Avantgarde in de Camper serie, een caravan die voor de Nederlandse markt is samengesteld, is beslist de moeite waard! Deze Avantgarde wordt gebracht in de 460 EL met twee enkele bedden.  Dethleffs Camper Avantgarde   

De Dethleffs caravans 2019 zijn niet veel gewijzigd ten opzichte van 2018, het actiemodel Camper Avantgarde wordt voor modeljaar 2019 gecontinueerd in de 460 EL indeling.

 

 

Prijzen incl. rijklaar 

Dethleffs modellen 2018 en 2019 in Hoogeveen

 

Klik hier voor Dethleffs Club Benelux

Prijslijst en technische gegevens Dethleffs caravans 2019 4MB

Dethleffs caravans alleen in Hoogeveen