Dethleffs caravans 2018

Dethleffs caravans 2018

 

Dethleffs caravans

Van de uitvinder

Het verhaal van Dethleffs is het verhaal van een man en zijn idee.

Van Arist Dethleffs, die in het begin van de jaren dertig als echt familie mens de eerste caravan van Duitsland bouwde – hij noemde hem heel eenvoudig “woonauto”. En overal waar familie Dethleffs daarmee verscheen, werden ze omringd door mensen.

In de daarop volgende jaren werd de naam Dethleffs door een veelvoud aan ontwikkelingen en unieke ideeën een symbool voor competentie en consistentie bij caravans en kampeerauto’s. Met modellen en series van een onmiskenbaar profiel.

Deze inmiddels 85 jarige ervaring, het hoge kwaliteitsniveau en niet te vergeten continu uitwisselen van informatie tussen Dethleffs, kampeerders en partners, hebben het merk tot “Vriend van de familie” gemaakt. En misschien is het wel precies deze actieve kennisoverdracht, die zo’n grote onderneming als Dethleffs zo flexibel en innovatief maakt, zoals in het begin anno 1931.

Dethleffs caravans 2018

 

Dethleffs caravans 2018

De verschillende series van Dethleffs

Van de Caravan to go tot de super luxe Dethleffs Exclusiv, er is altijd een Dethleffs die bij u gezinssamenstelling en manier van kamperen past. Vooral de c’go valt op door zijn aantrekkelijke prijs en frisse looks! Ook het speciale actiemodel Avantgarde in de Camper serie, een caravan die voor de Nederlandse markt is samengesteld, is beslist de moeite waard! Deze Avantgarde wordt gebracht in twee indelingen; de 450 FR met tweepersoonsbed en de 460 EL met twee enkele bedden.  Dethleffs Camper Avantgarde   

De Dethleffs caravans 2018 zijn niet veel gewijzigd ten opzichte van 2017, het actiemodel Camper Avantgarde wordt voor modeljaar 2018 gecontinueerd. De c’go heeft kleine kleuraanpassingen in het interieur en aan de buitenzijde een aanpassing in de striping.  De Beduin serie is opgegaan in de Exclusiv serie die nu standaard wat eenvoudiger is uitgevoerd.

 

Dethleffs Avantgarde 450 FR & 460 EL

 

Speciaal voor u!

 

In het modeljaar 2017 is de Camper volledig nieuw ontwikkeld, een nieuw interieur en diverse nieuwe indelingen, waaronder de Camper 450 FR en 460 EL (vanaf half november staat de 460 EL bij uw dealer). En deze twee indelingen zijn voor u in een wel heel bijzonder jasje gestoken.

Alleen nog inpakken…
Naast de rijkelijk uitgeruste standaarduitvoering met o.a. het AL-KO chassis en stabilisator, de stabiele uitdraaisteunen, het hagelbestendiger GFK dak, het serviceluik, de boiler, de krachtige Truma kachel met ringverwarming, het Airplus ventilatiesysteem en de ergonomische EvoPoreHRC matrassen, introduceren wij u het speciale luxe Avantgarde pakket.

In combinatie met het nieuwe houtdecor en de bijzonder fraaie bekleding „Pepe“, wensen wij u nu alvast een fijne en comfortabele vakantie.

Klik hier voor de Dethleffs Camper Avantgarde

Dethleffs Folder 2018 Camper, Nomad en Exclusiv 10,4 MB

Dethleffs prijslijst en technische gegevens 2018 c’joy en c’go

Dethleffs prijslijst en technische gegevens 2018 Camper, Nomad en Exclusiv 2,2 MB

Prijzen incl. rijklaar 

Klik hier voor Dethleffs Club Benelux

Dethleffs caravans alleen in Hoogeveen