DE SMART-Trailer APP

Veilig. Comfortabel. Gebruikersvriendelijk.

 

DE SMART-Trailer APP

 

Wilt u slimmer gebruik maken van moderne technologie in combinatie met uw caravan of camper en hiermee ook de veiligheid en het comfort van het rijden verbeteren? Dit kan met het SMART-Trailer systeem. Wilt u weten hoe de SMART-Trailer precies werkt? Lees dan verder of bekijk even dit filmpje!

 

 

smart trailer modules in één oogopslag
De E Connect is de basis voor het Smart trailersysteem

 

DE SMART-Trailer APP

Het SMART-Trailersysteem

 

De E-Connect fungeert als basis van het SMART-Trailersysteem, weegt minder dan een kilo en wordt vast geïnstalleerd in uw caravan, camper of aanhanger. Via Bluetooth verbindt u met gemak uw smartphone of tablet met de E-Connect. Op deze manier heeft u altijd alle informatie bij de hand om comfortabel en veilig op reis te gaan en bent u altijd op de hoogte van de status van uw caravan of camper. Door de modulaire opzet van het SMART-Trailer-systeem kunt u kiezen over welke informatie van de caravan of camper u wilt beschikken. Één centrale E-Connect in combinatie de app maakt het daarnaast ook mogelijk om telkens nieuwe technieken en oplossingen aan te bieden in de vorm van een nieuwe module. De app die u hiervoor op uw telefoon installeert, is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Prijs E Connect € 119,95

 

E level waterpas zetten

 

 

E level

E-Level

Nauwkeurig waterpas in mum van tijd

Vindt u het telkens heen en weer lopen tussen uw waterpas en uw neuswiel om te zien of uw caravan, camper of aanhanger goed staat ook zo onhandig en vervelend? Met de E-Level kunt u vanuit de auto op uw telefoon zien of uw caravan, camper of aanhanger links-rechts waterpas staat en voorkomt zo het te ver doordraaien van de steunen.

– Niet meer heen en weer lopen

– Nauwkeurig

– Gemakkelijk te gebruiken

– Overzichtelijk

 

Prijs € 59,95

 

E mountain

E mountain

E-Mountain

Voorkom oververhitte remmen van uw caravan

Met de E-Mountain gaat u veilig op weg in de bergen en bent u altijd op de hoogte van de hellingshoek van een helling. Dit is bij het afdalen nuttige informatie, hierdoor weet u of uw oplooprem onbedoeld geactiveerd wordt. Ook kunt u met de E-Mountain uw huidige hoogte bepalen en dus zien hoe hoog uw camping gelegen is.

– Waarschuwing bij oververhitte remmen

– Voorkomt onnodige remslijtage

– Leest de hellingshoek van de berg af

– Geeft aan op welke hoogte u bent

Prijs € 29,95

 

E pressure

E pressure

E-Pressure

Voorkom een klapband tijdens uw reis

Hoe vaak controleert u uw bandenspanning? Wist u dat u met een verkeerde banden spanning onnodig veel brandstof verbruikt en de kans op een klapband aanzienlijk toe neemt? Met de bandenspanningsbox bent u altijd op de hoogte of u de juiste bandenspanning heeft. De E-Pressure kan in veel gevallen een klapband zien aankomen en waarschuwt u op tijd.

– Gemakkelijke intallatie

– Geschikt 2, 4 of 6 banden

– Weegt slechts 9 gram

– 10% Besparing op brandstofkosten

Prijs € 99,95

 

Smart Trailer E volt

E-volt

E-volt

Nooit meer onverwachts een lege accu

Bent u op de hoogte van de staat van uw accu? Met E-Volt ziet u gemakkelijk hoe vol de accu is, wat het huidige accuvoltage is en hoeveel cycli de batterij gemaakt heeft. Daarnaast kunt u ook een waarschuwingsmelding instellen die u ontvangt op uw telefoon wanneer de accu bijna leeg is. Net zoals de andere modules van SMART-Trailer is E-Volt draadloos en geschikt voor ieder type accu.

– In één keer zien hoe vol de accu is

– Waarschuwt wanneer de accu bijna leeg is

– Accu-status in app zichtbaar

– Werkt voor elk type accu

Prijs € 39,95

 

De E-charge is onderdeel van de E-volt

E-charge

E-charge

Nooit meer een lege accu bij aankomst op de camping

Hoe vervelend is het als bij aankomst op de camping de batterij van uw caravan leeg blijkt te zijn? Met E-Charge heeft u hier nooit meer last van. E-Charge laadt de accu van uw caravan niet alleen op tijdens het rijden, maar ook als u de caravan aansluit op netstroom. Zo heeft u altijd stroom én een gezonde accu! E-Charge is vooral een uitkomst voor kleine accu’s die snel leeg zijn.

– Altijd een volle accu bij aankomst

– Voldoende stroom om bij aankomst uw mover te gebruiken

– Laadt uw accu ook op tijdens rijden

– Laadt uw accu ook bij als uw caravan is aangesloten op netstroom

Binnenkort beschikbaar

E-Temperature

E-Temperature

E-Temperature

Altijd de juiste temperatuur in uw koelkast

Met E-Temperature kunt u op uw smartphone de temperatuur en luchtvochtigheid meten in of buiten uw caravan. Doordat E-Temperature draadloos is, kunt u hem ophangen waar u wilt. Kies bijvoorbeeld voor de koelkast om zeker te zijn dat uw etenswaren niet bederven. Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur bereikt wordt.

– Draadloze thermo- en luchtvochtigheidsmeter

– Voor in de koelkast, caravan, buitenruimte of om de nek van uw huisdier

– Waarschuwt wanneer de temperatuur te hoog of te laag is

– Weegt slechts 20 gram

Prijs € 39,95

 

E-Switch dakluik

E-switch

E-Switch

Zie snel bij vertrek of er nog iets openstaat

Vergeet u ook weleens het raam, dakluik of deur van uw caravan dicht te doen? Voorkom dit met de E-Switch. Installeer de E-Switch gemakkelijk en draadloos op uw dakluik, raam of deur en zie in één oogopslag op uw telefoon of deze dicht of open zijn. E-Switch heeft een alarmfunctie die u waarschuwt als er nog iets openstaat terwijl u aan het rijden bent. Net zoals u gewend bent van uw auto.

– Bruikbaar voor zowel deur, raam als dakluik

– Draadloos zien of er nog iets openstaat

– Weegt slechts 20 gram

– U kunt meerdere E-Switches toevoegen 

Prijs € 59,95

DE SMART-Trailer APP

Smart app

In Hoogeveen en Leeuwarden vindt u een demonstratiemodel van DE SMART-Trailer APP