Beste klanten en kampeerders

Beste klanten en kampeerders,

U zult wellicht willen weten of u deze dagen Reinders Rekreatie (veilig) kunt bezoeken. Het antwoord daarop is ja! Onze kampeerwinkel, de showrooms en de werkplaats zijn volgens onze normale openingstijden geopend. Ook kunt u gewoon uw caravan blijven brengen. Wél houden we enkele strikte hygiëne- en veiligheidsregels in acht, voor zowel uw veiligheid als die van onze medewerkers.

Wij geven u dus tijdelijk geen hand, maar ontvangen u met een vrolijke glimlach. Wij houden voortdurend alles extra schoon in onze winkel en ontsmetten waar dat nodig is. Zoals u weet zijn onze winkel en showrooms zeer ruim opgezet zodat u altijd zelf voldoende afstand tot andere bezoekers kunt houden. Tenslotte geldt voor al ons personeel: bij de geringste verkoudheidsklachten direct thuis blijven!

Wij doen er alles aan om onze hoogstaande service te kunnen blijven garanderen als u ons bezoekt, daarnaast zijn wij uiteraard ook telefonisch beschikbaar voor al uw vragen Natuurlijk kunt ook terecht op onze webshop: www.teun.nl

 

Update: Tweede Paasdag zijn wij gesloten.

Wij hanteren onze normale openingstijden en dat biedt onze bezoekers de mogelijkheid om rustig en op afstand van de andere bezoekers rond te kijken. Wij zijn bang dat wij dit op Tweede Paasdag niet kunnen garanderen en hebben voor de veiligheid van ons personeel en bezoekers besloten om daarom dicht te blijven.