ALKO UP4 Automatische uitdraaisteunen

ALKO UP4 Automatische uitdraaisteunen

 

Een evolutionaire stap vooruit

ALKO UP4 Automatische uitdraaisteunen, gun uzelf het comfort van elektrisch bediende caravansteunen. Het nieuwe elektronische ondersteuningssysteem UP4 voor caravans is de oplossing voor de luxe kampeerder. Het systeem is tot in het kleinste detail doordacht. En het beste: UP4 kan ten allen tijde achteraf op uw AL-KO chassis worden gemonteerd.

4 steunen kunnen eenvoudig worden uitgeschoven met de hoogwaardige elektronische aandrijving. Bijzonder praktisch: Het systeem is geschikt voor caravans tot 2,5 ton en biedt langdurige bescherming tegen corrosie dankzij thermisch verzinken. De elektrische aandrijving is extra beschermd door een kunststof deksel. En extra bescherming tegen diefstal wordt geboden door het speciale spindel uiteinde op de steunen, dat alleen met een speciale adapter kan worden bediend.

Met de afstandsbediening kunt u de elektronische aandrijving met een druk op de knop bedienen. Na het uitschuiven van de steunen kunt u deze afzonderlijk bedienen, om het niveau te regelen.

De premium steunen zijn uitgerust met de BIG FOOT van AL-KO. Hij staat op elke camping garant voor een optimale stand – zonder wegschuiven of wegzakken. Goed doordacht: Tijdens het rijden ligt de steunpoot compact en daardoor ruimtebesparend tegen de bodemplaat aan.

AL-KO UP4 Automatische uitdraaisteunen
Afstandsbediening UP4
up4 steun

ALKO UP4 Automatische uitdraaisteunen de voordelen in één oogopslag:

 • Een niveau sneller
  Hoe snel u de zwengel ook kunt draaien: Het elektronische ondersteuningssysteem UP4 doet het sneller. En meer ontspannen.
 • Een niveau gemakkelijker
  Steunen eenvoudig via de afstandsbediening uitschuiven en afstellen. Ontziet uw tussenwervelschijven. En uw zenuwen.
 • Een niveau stabieler.
  Met UP4 vangt u oneffenheden elektronisch op en ook de steunpoot BIG FOOT is al inbegrepen. Voor stabiele plaatsing en meer stabiliteit in het terrein.
 • Een niveau intelligenter
  Combineer het UP4 ondersteuningssysteem met de AL-KO RANGER: Zo parkeert en manoeuvreert u voortaan elegant met één enkele afstandsbediening.

ALKO UP4 Automatische uitdraaisteunen

 

Folder ALKO Up 4 automatische steunen 

 

Wilt u een volledig automatisch level systeem klik dan hier