AL-KO Mammut mover

AL-KO Mammut mover

 

AL-KO Mammut mover

PRECISIE TOT IN DETAIL

Het intelligente rangeersysteem voor caravans

De standplaats is niet vlak en op de camping is niemand die kan helpen duwen. Met het AL-KO MAMMUT mover rangeersysteem kunt u uw caravan ook zonder hulp tot op de centimeter nauwkeurig op de plek zetten, zelfs op een hellend of oneffen terrein! AL-KO heeft gekozen voor de AGM accu en lader van Mastervolt. Beide systemen zijn op elkaar afgestemd en dit garandeert optimaal gebruik. Vanaf 2012 is de AL-KO AMS MAMMUT met 5 jaar garantie*

Robuuste aandrijfunits

Sterk, robuust, compact, elke aandrijfunit heeft een krachtige elektromotor voor het aandrijven van de caravanwielen. Daarnaast beschikt elke unit over een eigen regeleenheid die goed beschermd is tegen spatwater, vuil en neerslag.

 

Afstandsbediening AL KO mammut mover

 

AL-KO Mammut mover

Afstandsbediening met Joystick

AL-KO Mammut is het enige caravan rangeersysteem met Joystick bediening. Anders dan bij een drukknopsysteem kunt u hiermee traploos sturen, versnellen en afremmen.

 

Eenvoudig aankoppelen

Met de Al-KO Mammut brengt u de caravan precies in de juiste positie boven de trekhaak. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over mogelijke beschadigingen van de achterbumper of achterklep bij het aankoppelen. Met de Mammut behoort dat definitief tot het verleden.

 

Maximale bodemvrijheid bij AL-KO chassis

Elk AL-KO chassis met een ingestanste M’ in de chassisbalken (vanaf bouwjaar 2010) is standaard voorzien van montagegaten voor het Mammut systeem. De voor stabiliteit noodzakelijke dwarsbalk neemt daarbij geen ruimte onder het chassis in, waardoor de bodemvrijheid volledig behouden blijft.

 

Sterke krachtbronnen

De krachtige Mammut aandrijfunits zorgen voor een stabiele en betrouwbare aandrijving van de caravanwielen. Schokvrij brengen ze de caravan in beweging en tot stilstand, niet alleen op vlak terrein maar ook op hellingen. De robuuste constructie staat garant voor een lange levensduur.

 

Optimale grip

Elke aandrijfunit bevat twee elektromotoren: één voor het aandrijven van de caravanwielen met behulp van de aandrijfrollen en de andere voor het aandrukken van de aandrijfrollen tegen de caravanbanden. De permanente elektronische regeling van de aandrukkracht zorgt er daarbij voor dat de grip van de aandrijfrollen op de wielen onder alle omstandigheden optimaal is. Hierdoor kunnen hellingen tot 28 % en obstakels tot 4 centimeter probleemloos worden overwonnen.

 

Compleet gemonteerd* incl. standaard accu

 

€ 2.745,-

AL-KO Mammut mover

 

alko-mammut-mover-folder 2MB

Alko mover